ΕΣΠΑ

Καλάθι
αγορών
(0)
Αγαπημένα
Παραγγελίες
Backorder

e-RMAnew product
last stock
sun xml

ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ / ΕΠΟΧΙΑΚΑ / ΛΕΥΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ » ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ » ΣΕΣΟΥΑΡ » ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

zoom image new price

zoom image zoom image
- Ονομασία
:
VALERA SILENT JET PROTECT 2000 SHAVER
- Κωδικός
:
228-0097
- Ean Code
:
7610558009139
- Κατασκευαστής
:
VALERA
- Εγγύηση
:
2 χρόνια
- Ελάχ. ποσότητα παραγγελίας
:
6
- Τμχ./κιβώτιο
:
6
VALERA

Επαγγελματικό σεσουάρ μαλλιών ξενοδοχειακού τύπου με AC μοτέρ, επιτοίχια βάση, υποδοχή τροφοδοσίας για ξυριστική μηχανή και προστασία ElectroStop, 2000W.

Η VALERA είναι εταιρεία ηγέτης στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, με πολυετή εμπειρία στην συγκεκριμένη κατηγορία, και με ιδιαίτερη εξειδίκευση και ανάπτυξη στην σειρά που εξυπηρετεί τις ανάγκες των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων. Τα σεσουάρ VALERA διαθέτουν απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής και ενσωματώνουν πρωτοποριακές τεχνολογίες, ενώ επιπλέον σχεδιάζονται, εξελίσσονται και κατασκευάζονται στην Ελβετία.
Όλα τα προϊόντα VALERA σχεδιάζονται και παράγονται με γνώμονα να φροντίζουν, να ομορφαίνουν και να περιποιούνται τα μαλλιά σας!

Η VALERA υλοποίησε μια πρωτοποριακή ιδέα για χρήση σε μπάνια και λανσάρει στην αγορά τη νέα σειρά σεσουάρ μαλλιών με το όνομα VALERA PROTECT. Οι συσκευές είναι εξοπλισμένες με συσκευή υπολειπόμενου ρεύματος ElectroStop (RCD) στην επιτοίχια βάση. Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας που προκαλείται από ενδεχόμενο ρεύμα διαρροής (π.χ. το πιστολάκι μαλλιών που έρχεται κατά λάθος σε επαφή με νερό).
Το ElectroStop είναι απαραίτητο σε δωμάτια χωρίς συσκευή υπολειπόμενου ρεύματος. Επιπλέον, χάρη στο ονομαστικό διαφορικό ρεύμα 10 mA, το ElectroStop είναι πολύ πιο ευαίσθητο και αποτελεσματικό από τις συνήθως εγκατεστημένες συσκευές με ονομαστική τιμή 30 mA.

Το Swiss Silent Jet Protect 2000 Shaver, είναι ένα πρακτικό σεσουάρ μαλλιών ξενοδοχειακού τύπου με ενσωματωμένη επιτοίχια βάση για εξοικονόμηση χώρου και ενσωματωμένη υποδοχή τροφοδοσίας ρεύματος για ξυριστική μηχανή. Διαθέτει 2 υποδοχές για ξυριστική μηχανή, μία για πρίζα type C / 220-240V και μία για πρίζα type Α / 110-120V.
Η εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση και αποδέσμευση παρέχει εξαιρετική λειτουργικότητα, καθώς είναι πάντοτε εύκολα προσβάσιμο. Η τεχνολογία Smart Airflow που διαθέτει, βελτιστοποιεί την ροή του αέρα, μειώνει την τριβή και τη διασπορά και αυξάνει το αποτέλεσμα συμπίεσης του αέρα, χαρίζοντας βέλτιστα αποτελέσματα με χαμηλά επίπεδα θορύβου. Επιπλέον, το σπιράλ καλώδιο εγγυάται ευελιξία στη χρήση και ελευθερία στο σημείο τοποθέτησης αφού φτάνει μέχρι και 1.80m μήκος. Τέλος, διαθέτει δύο ανεξάρτητους διακόπτες επιλογής ταχύτητας και θερμοκρασίας, διακόπτη on στην λαβή, ενώ επίσης έχει διακόπτη ενεργοποίησης / απενεργοποίησης στην επιτοίχια βάση.

Χαρακτηριστικά:
- Επαγγελματικό AC μοτέρ 2000W για ισχυρή ροή αέρα και μεγάλη διάρκεια ζωής, 2.000 h
- Tεχνολογία Smart Airflow, για καλύτερη κυκλοφορία και συμπίεση του αέρα
- Διαθέτει 2 υποδοχές τροφοδοσίας ρεύματος για ξυριστική μηχανή, μία για πρίζα type C / 220-240V και μία για πρίζα type Α / 110-120V
- Δύο ανεξάρτητοι διακόπτες επιλογής 2 επιπέδων ταχύτητας αέρα και 3 επιπέδων θερμοκρασίας, για να προσαρμόζετε την λειτουργία του στις ανάγκες σας
- Security heating element
- Εύκολη τοποθέτηση και αποδέσμευση από τη βάση
- Αποσπώμενο μεταλλικό φίλτρο εισαγωγής αέρα, για εύκολο καθαρισμό
- Διαθέτει επιτοίχια βάση στήριξης με ELECTROSTOP, με συσκευή υπολειπόμενου ρεύματος 10mA
- Διαθέτει διακόπτη on στη λαβή, για ασφαλή χρήση
- Διαθέτει ειδικό διακόπτη ασφαλείας για αυτόματη απενεργοποίηση όταν τοποθετείται στη βάση του
- Χαμηλό επίπεδο θορύβου 64dB και εξαιρετικά ελαφρύ, για άνετη χρήση
- Ελαστικό και πρακτικό σπιράλ καλώδιο 1.80m (χωρίς το βύσμα) για ευελιξία κατά τη χρήση
- Ενσωματωμένο στόμιο αέρα, με περιστροφή 360°
- Αξιολόγηση IP: IP20
- Ιδανικό για χρήση σε μικρούς δημόσιους χώρους με χαμηλή επισκεψιμότητα, όπως μικρές πισίνες ξενοδοχείων, μικρού μεγέθους κλαμπ ευεξίας και σπα
- Συμπεριλαμβάνονται βίδες και ούπα για την τοποθέτηση της επιτοίχιας βάσης
- Τροφοδοσία: 220-240V, 50/60Hz (μέσω ηλεκτρολογικής εγκατάστασης)
- Ισχύς: 2000W
- Made in Switzerland

Η τιμή αναφέρεται στο 1 τεμάχιο, ελάχιστη παραγγελία 6 τεμάχια ή πολλαπλάσια

Σχετικά είδη

Σεσουάρ μαλλιών, 1200W. - Ιδανικό για ταξίδια, χάρη στο μικρό μέγεθος ...

Σεσουάρ μαλλιών με AC μοτέρ 2200W και λειτουργία ιονισμού, σε κόκκινο ...

Σεσουάρ μαλλιών ξενοδοχειακού τύπου με υποδοχή τροφοδοσίας για ξυριστική ...

Επαγγελματικό σεσουάρ μαλλιών ξενοδοχειακού τύπου με επιτοίχια βάση και ...

close
loading...