Καλάθι
αγορών
(0)
Αγαπημένα
Παραγγελίες
Backorder

e-RMAΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
new product
last stock
sun xml

ΔΙΚΤΥΑΚΑ / SMART HOME » ACCESS POINTS / ROUTERS

zoom image

zoom image zoom image zoom image
zoom image zoom image
- Ονομασία
:
DEVOLO WIFI 6 REPEATER 5400
- Κωδικός
:
235-0035
- Ean Code
:
4250059689640
- Κατασκευαστής
:
DEVOLO
- Εγγύηση
:
3 χρόνια
- Τμχ./κιβώτιο
:
12
DEVOLO

DEVOLO WiFi 6 Repeater 5400.

Το ισχυρότερο repeater με WiFi 6 και mesh WiFi:
- Μεγαλύτερη εμβέλεια για το WiFi σας
- Υψηλότερη απόδοση χάρη στο πρότυπο WiFi 6
- Ταχύτητα μετάδοσης έως και 5400 Mbps
- Πολλαπλές κεραίες επιτρέπουν πολλές παράλληλες συνδέσεις
- Κατάλληλο για όλες τις συσκευές και εφαρμογές
- Συμβατό με όλα τα router
- Ευέλικτη τοποθέτηση χάρη στον desktop σχεδιασμό του
- Απλά συνδέστε το στην πρίζα, πατήστε τα κουμπιά και είστε έτοιμοι

Υπόσχεση επιτυχίας της devolo: WiFi σε 5 λεπτά
Τοποθετήστε το στη πρίζα, πατήστε το κουμπί και ξεκινήστε να σερφάρετε! Αυτή είναι η υπόσχεση επιτυχίας της devolo: Ισχυρότερο WiFi χωρίς καμία περίπλοκη διαμόρφωση.

Ιδιαίτερα απλό. Ιδιαίτερα ενισχυμένο.
Ένα πραγματικά ισχυρό repeater για όλους εκείνους που θέλουν να ενισχύσουν το WiFi τους γρήγορα και εύκολα και γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα του WiFi 6.

WiFi πιο απλό από ποτέ
Το κομψό WiFi 6 Turbo repeater τοποθετείται ευέλικτα και επιτρέπει την καλύτερη δυνατή λήψη για το smartphone, το tablet και το notebook σας στο αγαπημένο σας σημείο – είτε πρόκειται για το home office, το σαλόνι ή την κουζίνα σας. Επιπλέον, το κορυφαίο μοντέλο repeater της devolo είναι σε πλήρη ετοιμότητα χάρη στο WPS και συνεργάζεται με κάθε router.

WiFi boost με WiFi 6
Το repeater WiFi 6 5400 της devolo φέρνει το WiFi σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας σε χρόνο μηδέν – με υψηλές ταχύτητες. Είτε σερφάρετε με το tablet είτε κάνετε streaming 4K στη Smart TV: η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων φτάνει τα 5.400 Mbps και η μεγάλη κάλυψη που προσφέρει το πιο πρόσφατο πρότυπο WiFi 6, τροφοδοτούν κάθε τερματική συσκευή με αστραπιαία σύνδεση.

WiFi 6
Τα νέα πρότυπα φέρνουν ταχύτερο WiFi, μεγαλύτερη σταθερότητα και υψηλότερους ρυθμούς μετάδοσης δεδομένων σε επιβαρυμένα δίκτυα - ιδανικό για παράλληλη χρήση από πολλές συσκευές.

Mesh WiFi
Το Repeater είναι ιδανικό ως το θεμέλιο για ένα ισχυρότερο οικιακό δίκτυο WiFi, πάνω στο οποίο μπορούν να βασιστούν επιπλέον προϊόντα της devolo. Με αυτόν τον τρόπο, ένα έξυπνο δίκτυο devolo Mesh με λειτουργίες Mesh δημιουργείται κομμάτι - κομμάτι.

Home Network App
Προσαρμοσμένη διαμόρφωση για parental control, έλεγχο χρόνου ή guest WiFi. Μπορείτε να προσαρμόσετε το devolo WiFi 6 Repeater 5400 στις ανάγκες σας σε χρόνο μηδέν. Έχετε πάντα όλες τις λειτουργίες υπό έλεγχο μέσω της εφαρμογής (iOS, Android) και web browser.

Δύο θύρες LAN Gigabit
Ενσωματωμένες θύρες δικτύου για σταθερές συσκευές, όπως receiver, smart TV ή παιχνιδομηχανές.

Μέγιστη ασφάλεια
Τα προϊόντα της devolo έχουν τα πιο πρόσφατα πρότυπα κρυπτογράφησης WPA2/WPA3 (τραπεζικά πρότυπα) και διασφαλίζουν ότι τα δεδομένα σας είναι προστατευμένα.

Χρήση και ως Access Point
Έχετε ήδη ενσύρματη σύνδεση δικτύου σε ένα δωμάτιο, αλλά όχι WiFi; To WiFi 6 Repeater 5400 της devolo μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά και ως access point.

Ισχυρός εξοπλισμός για τις καλύτερες συνδέσεις
Το repeater WiFi 6 5400 της devolo καλύπτει κάθε επιθυμία, με μεγάλες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων και προσφέρει σταθερό WiFi σε ολόκληρο το σπίτι. Η devolo αναπτύσσει προϊόντα που θέτουν πρότυπα για εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως.

Σε κομψή σχεδίαση desktop, το WiFi 6 Repeater 5400 διαθέτει κεραίες 4x4/2x2. Μαζί με το πρότυπο WiFi 6, η ισχύς WiFi φτάνει έως και 5.400 Mbps μέσω έξι stream (4.800 Mbps, 5 GHz και 574 Mbps, 2,4 GHz).

Περιεχόμενα συσκευασίας:
- 1x devolo WiFi 6 Repeater 5400
- 1x Power Supply
- 1x Οδηγίες Εγκατάστασης

Datasheet προϊόντοςlink

Σχετικά είδη

AX1500 Mesh Range Extender. Επέκταση της κάλυψης του Wi-Fi δικτύου, με ...

DEVOLO WiFi 6 Repeater 3000. Το Repeater για όλους εκείνους που θέλουν ...

close
loading...