Καλάθι
αγορών
(0)
Αγαπημένα
Παραγγελίες
Backorder

e-RMAΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
new product
last stock
sun xml

ΔΙΚΤΥΑΚΑ / SMART HOME » ACCESS POINTS / ROUTERS

zoom image

zoom image zoom image zoom image
zoom image zoom image
- Ονομασία
:
DEVOLO WIFI 6 REPEATER 3000
- Κωδικός
:
235-0034
- Ean Code
:
4250059689602
- Κατασκευαστής
:
DEVOLO
- Εγγύηση
:
3 χρόνια
- Τμχ./κιβώτιο
:
24
DEVOLO

DEVOLO WiFi 6 Repeater 3000.

Το Repeater για όλους εκείνους που θέλουν να ενισχύσουν το WiFi τους γρήγορα και εύκολα:
- Μεγαλύτερη εμβέλεια για το WiFi σας
- Υψηλότερη απόδοση χάρη στο πρότυπο WiFi 6
- Ταχύτητα μετάδοσης έως και 3000 Mbps
- Κατάλληλο για όλες τις συσκευές και εφαρμογές
- Συμβατό με όλα τα router
- Απλά συνδέστε το στην πρίζα, πατήστε τα κουμπιά και είστε έτοιμοι

Υπόσχεση επιτυχίας της devolo: WiFi σε 5 λεπτά
Τοποθετήστε το στη πρίζα, πατήστε το κουμπί και ξεκινήστε να σερφάρετε! Αυτή είναι η υπόσχεση επιτυχίας της devolo: Ισχυρότερο WiFi χωρίς καμία περίπλοκη διαμόρφωση.

Βάλτε το στην πρίζα. Αυτό ήταν όλο. WiFi.
Η κορυφαία λήψη για smartphone, tablet και notebook στο αγαπημένο σας σημείο – είτε είναι το Home Office, το καθιστικό ή η κουζίνα. Το συμπαγές Repeater είναι διακριτικό και δεν απαιτεί καμία τεχνική εργασία για να λειτουργήσει.

Ο πρωταθλητής απόδοσης/τιμής των Repeater devolo λειτουργεί με οποιοδήποτε WiFi router και προσφέρει σημαντική ενίσχυση WiFi - απλά συνδέστε το, πατήστε το κουμπί και είστε έτοιμοι.

Επιπλέον δύναμη για το WiFi σας με το WiFi 6
Με το devolo WiFi 6 Repeater 3000, το WiFi σας είναι πλέον πιο αποδοτικό. Το πρότυπο WiFi 6 βάζει smartphone, υπολογιστές, tablet και κονσόλες παιχνιδιών στην ταχεία λωρίδα του αυτοκινητόδρομου δεδομένων. Αυτό κάνει την ψηφιακή καθημερινότητά σας, από τις τηλεδιασκέψεις έως το online streaming, απλά πιο διασκεδαστική.

WiFi 6
Τα νέα πρότυπα φέρνουν ταχύτερο WiFi, μεγαλύτερη σταθερότητα και υψηλότερους ρυθμούς μετάδοσης δεδομένων σε επιβαρυμένα δίκτυα - ιδανικό για παράλληλη χρήση από πολλές συσκευές.

Mesh WiFi
Το Repeater είναι ιδανικό ως το θεμέλιο για ένα ισχυρότερο οικιακό δίκτυο WiFi, πάνω στο οποίο μπορούν να βασιστούν επιπλέον προϊόντα της devolo. Με αυτόν τον τρόπο, ένα έξυπνο δίκτυο devolo Mesh με λειτουργίες Mesh δημιουργείται κομμάτι - κομμάτι.

Home Network App
Προσαρμοσμένη διαμόρφωση για parental control, έλεγχο χρόνου ή guest WiFi. Μπορείτε να προσαρμόσετε το devolo WiFi 6 Repeater 3000 στις ανάγκες σας σε χρόνο μηδέν. Έχετε πάντα όλες τις λειτουργίες υπό έλεγχο μέσω της εφαρμογής (iOS, Android) και web browser.

Ενσωματωμένη θύρα δικτύου
Μια θύρα LAN Gigabit για σταθερές συσκευές, όπως π.χ. ένας δέκτης πολυμέσων, μια Smart TV ή μια κονσόλα παιχνιδιών.

Μέγιστη ασφάλεια
Τα προϊόντα της devolo έχουν τα πιο πρόσφατα πρότυπα κρυπτογράφησης WPA2/WPA3 (τραπεζικά πρότυπα) και διασφαλίζουν ότι τα δεδομένα σας είναι προστατευμένα.

Χρήση και ως Access Point
Έχετε ήδη πρόσβαση στο δίκτυο σε ένα δωμάτιο αλλά δεν έχετε WiFi; Το devolo WiFi 6 Repeater 3000 μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά και ως Access Point.

Τεχνολογία αιχμής για περισσότερη διασκέδαση
Με το WiFi 6 Repeater 3000, η devolo εξασφαλίζει ένα ισχυρό και σταθερό WiFi σε όλο το σπίτι σας. Η devolo αναπτύσσει προϊόντα που θέτουν πρότυπα για εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως.

Το Repeater διαθέτει κεραίες 2x2 MIMO. Σε συνδυασμό με το πρότυπο WiFi 6, η απόδοση WiFi φτάνει έως και 3000 Mbps (2400 Mbps στα 5 GHz και 574 Mbps στα 2,4 GHz).

Περιεχόμενα συσκευασίας:
- 1x devolo WiFi 6 Repeater 3000
- 1x Οδηγίες Εγκατάστασης

Datasheet προϊόντοςlink

Σχετικά είδη

AX1500 Mesh Range Extender. Επέκταση της κάλυψης του Wi-Fi δικτύου, με ...

close
loading...