Καλάθι
αγορών
(0)
Αγαπημένα
Παραγγελίες
Backorder

e-RMAnew product
last stock
sun xml

ΔΙΚΤΥΑΚΑ / SMART HOME » HOMEPLUG / POWERLINE

zoom image

zoom image zoom image zoom image
zoom image
- Ονομασία
:
DEVOLO Magic 2 LAN triple
- Κωδικός
:
235-0025
- Ean Code
:
4250059685093
- Κατασκευαστής
:
DEVOLO
- Εγγύηση
:
3 χρόνια
DEVOLO

DEVOLO Magic 2 LAN triple.

Ελάτε τώρα στο μέλλον: Το Magic 2 LAN triple σάς φέρνει, κατευθείαν στην multimedia γίγα-ψυχαγωγία, χωρίς παρακάμψεις. Οι τρεις ταχύτατες θύρες LAN καθιστούν τη χρήση άλλων Switch μη απαραίτητη, καθώς μπορείτε απευθείας να συνδέσετε περισσότερες δικτυακές συσκευές στη γωνιά multimedia του σπιτιού σας.
Τα devolo Magic χρησιμοποιούν την καινοτόμα τεχνολογία G.hn, η οποία προσφέρει τις υψηλότερες ταχύτητες μετάδοσης. Για αυτόν τον λόγο, οι συσκευές αποδίδουν πλήρως μόνο σε περιβάλλον αμιγώς G.hn, όταν δεν χρησιμοποιούνται παράλληλα άλλοι προσαρμογείς PLC.

Τρείς θύρες για πρώτης κλάσης Multimedia
Δεν χρειάζεστε πλέον switch - οι τρεις θύρες Gigabit-LAN προσφέρουν εύκολη διασύνδεση για τις πιο σημαντικές συσκευές multimedia.

Plug & Play
Συνδέστε το απλά στην πρίζα. Χάρη στο έξυπνο Plug & Play, ο προσαρμογέας συνδέεται σε λίγα δευτερόλεπτα με το πάτημα ενός κουμπιού με άλλους προσαρμογείς και είναι άμεσα έτοιμος για τέλειο δίκτυο.

Ιδανικό για μεγάλες αποστάσεις
Γεφυρώνει εξαιρετικά μεγάλες αποστάσεις και σας εξασφαλίζει πάντα ισχυρή σύνδεση, έως και 500 μέτρα. Από την αποθήκη, μέχρι τη σοφίτα και το γκαράζ, παντού στο σπίτι σας.

Το προϊόν Magic 2 LAN triple ενδείκνυται για τις παρακάτω χρήσεις:
- Cloud-Office: Ονειρεμένα γρήγορο, ασφαλές και αξιόπιστο - εξοπλίστε τον χώρο εργασίας σας στο σπίτι με το μαγικό Internet και εργαστείτε ελεύθερα. Με την devolo φέρνετε το ψηφιακό μέλλον στο γραφείο σας στο σπίτι: το devolo Magic 2 LAN triple φροντίζει για την ασφάλεια και την πάρα πολύ υψηλή ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων, εσείς φροντίζετε για τα υπόλοιπα.
- Streaming σε UHD: Ζήστε την καθαρή ψηφιακή ελευθερία: Απολαύστε με το devolo Magic 2 LAN triple τις τρέχουσες ταινίες σε ονειρεμένη ανάλυση 8K - με υψηλή ανάλυση και χωρίς ενοχλητικά "κουτάκια". Συνδέστε απλώς τη Smart TV στο μαγικό οικιακό δίκτυο της devolo και βυθιστείτε στο νέο μέλλον πολυμέσων.
- Multiplayer Gaming: Βυθιστείτε μαζί σε κόσμους παιχνιδιού online - με την devolo μπορείτε. Συνδέστε την κονσόλα παιχνιδιών ή τον υπολογιστή σας στο μαγικό Internet από την πρίζα. Και ήδη ξεκινάει η διασκέδαση gaming, ανεξάρτητα αν είστε μόνος ή πολεμάτε με άλλους. Χάρη στην υψηλή ταχύτητα 2.400 Mbps χωρίς τρεμόπαιγμα και προβλήματα απόδοσης.

Τρεις θύρες Gigabit για την απόλυτη multimedia ψυχαγωγία
Απολαύστε multimedia σε όλο το σπίτι: Μέσω του δικτύου ρεύματος και χάρη στην τεχνολογία Powerline μετατρέπεται το δίκτυό σας σε ένα ταχύτατο και χωρίς παρεμβολές ασύρματο δίκτυο υψηλών απαιτήσεων. Η ταχύτητα των 2400 Mbps του Magic 2 LAN triple διατηρείται και σε μεγάλες αποστάσεις, γιατί μπορεί να καλύπτει με πολλή ευκολία αποστάσεις έως και 500 μέτρα. Και καθώς το Magic 2 LAN triple ήδη διαθέτει από σήμερα την τεχνολογία του αύριο, δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε τίποτα στο μέλλον.

Κορυφαία τεχνολογία από τη Γερμανία
Οι τεχνολογικές καινοτομίες της devolo δημιουργήθηκαν με πάθος στο ’αχεν και την καθιστούν παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογία Powerline. Με εκατομμύρια ικανοποιημένους πελάτες και περισσότερα από 400 βραβεία από το 2002.

- Ό,τι καλύτερο από κάθε άποψη: Οι καλύτερες επιδόσεις θύρας Gigabit-LAN με την υψηλότατη ταχύτητα των 2400 Mbps.
- Τρείς θύρες για πρώτης κλάσης Multimedia: Δεν χρειάζεστε πλέον switch - οι τρεις θύρες Gigabit-LAN προσφέρουν εύκολη διασύνδεση για τις πιο απαιτητικές συσκευές multimedia.
- Αξιόπιστα μέσω του δικτύου παροχής ρεύματος: Η καινοτομική τεχνολογία Powerline διανέμει το σήμα Internet μέσω του δικτύου παροχής ρεύματος σε ολόκληρο το σπίτι - με ταχύτητα, ασφάλεια και χωρίς εμπόδια!
- Ιδανικό για μεγάλες αποστάσεις: Γεφυρώνει εξαιρετικά μεγάλες αποστάσεις και σας εξασφαλίζει πάντα ισχυρή σύνδεση, έως και 500 μέτρα ηλεκτρολογικής καλωδίωσης. Από την αποθήκη, μέχρι τη σοφίτα και το γκαράζ, παντού στο σπίτι σας.
- Τα έχει όλα: Χάρη στην ενσωματωμένη πρίζα σούκο με παιδική ασφάλεια, δεν πάει χαμένη καμία ηλεκτρική πρίζα ρεύματος.
- Πρωτοποριακό πρότυπο: Η επανάσταση της δοκιμασμένης τεχνολογίας Powerline τώρα και με το πρωτοποριακό πρότυπο G.hn.
- Εξαιρετικό: Με την πιστοποίηση της HomeGrid Forum.
- Αποτελεσματικό: Χρησιμοποιεί και τα τρία καλώδια (ουδέτερο, φάση, γείωση) στο ηλεκτρικό δίκτυο για υψηλή απόδοση και σταθερότητα.
- Ασφαλής κωδικοποίηση με το πάτημα ενός κουμπιού: 128 Bit AES για τη σύνδεση με Powerline.
- Φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικά αποδοτικό: Η τεχνολογία PowerSave της devolo εξοικονομεί ενέργεια. Αυτόματα.
- Πρακτικές πρόσθετες λειτουργίες: Με ενσωματωμένη παιδική ασφάλεια, σύνδεση επισκέπτη, συγχρονισμό και Config-Sync.

Περιεχόμενα συσκευασίας:
- 1x αντάπτορα devolo MAGIC 2 LAN
- 1x καλώδια Ethernet (2m)
- 1x Εγχειρίδιο οδηγιών

Datasheet προϊόντοςlink

Σχετικά είδη

DEVOLO Magic 2 LAN DINrail. Σερφάρισμα, streaming και gaming με ...

DEVOLO Magic 2 WiFi 6 Starter Kit. Ο πρώτος προσαρμογέας WiFi 6 ...

DEVOLO Magic 2 WiFi 6 Single. Ο πρώτος προσαρμογέας WiFi 6 Powerline ...

DEVOLO Magic 2 WiFi 6 Multiroom Kit. Ο πρώτος προσαρμογέας WiFi 6 ...

DEVOLO Magic 2 WiFi 6 Mesh Starter Kit. Ο πρώτος προσαρμογέας WiFi 6 ...

DEVOLO Magic 2 WiFi 6 Mesh Multiroom Kit. Ο πρώτος προσαρμογέας WiFi 6 ...

close
loading...