Καλάθι
αγορών
(0)
Αγαπημένα
Παραγγελίες
Backorder

e-RMAnew product
last stock
sun xml

SECURITY » ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

zoom image

zoom image zoom image zoom image
- Ονομασία
:
NEDIS ALRMGBD20WT
- Κωδικός
:
233-1797
- Ean Code
:
5412810329007
- Κατασκευαστής
:
NEDIS
- Εγγύηση
:
2 χρόνια
NEDIS

Αισθητήρας θραύσης για πόρτες / παράθυρα με ενσωματωμένο συναγερμό 85dB.

Ο εξαιρετικά λεπτός ανιχνευτής θραύσης γυαλιού διαθέτει ενσωματωμένο συναγερμό παραθύρου / πόρτας, ο οποίος θα ενεργοποιηθεί όταν το παράθυρο ή το τζάμι της πόρτας σπάσει ή όταν ανοίξει η πόρτα / παράθυρο.

Οι διακόπτες στο πλάι του συναγερμού σάς επιτρέπουν να τον ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε και να ρυθμίσετε την ευαισθησία ανίχνευσης. H ευαισθησία του αισθητήρα μπορεί να προσαρμοστεί, έτσι ώστε να μην ενεργοποιείται με το φυσιολογικό άνοιγμα μιας πόρτας ή παραθύρου

Το λεπτό προφίλ του το καθιστά ιδανικό για τοποθέτηση σε παράθυρο ή πόρτα.

Ο συναγερμός απαιτεί 2 μπαταρίες CR2032 (συμπεριλαμβάνονται) που έχουν μέση διάρκεια ζωής ενός έτους. Ο συναγερμός θα σας ενημερώσει πότε οι μπαταρίες είναι σχεδόν άδειες και μπορείτε να πατήσετε το κουμπί "Δοκιμή μπαταρίας" ανά πάσα στιγμή για να ελέγξετε την κατάσταση των μπαταριών σας.

Δεν απαιτούνται εργαλεία για την τοποθέτηση του συναγερμού: έχει μαγνητικούς αισθητήρες και είναι εξοπλισμένο με ταινία διπλής όψης (συμπεριλαμβάνεται). Τοποθετήστε το συναγερμό στο γυαλί της πόρτας ή του παραθύρου και τοποθετήστε τους μαγνητικούς αισθητήρες στην πόρτα ή στο πλαίσιο και τελειώσατε.

Χαρακτηριστικά:
- Σειρήνα: 85 dB
- Ρυθμιζόμενη ένταση αισθητήρα, high / low
- Υλικό: ABS+
- Θερμοκρασία λειτουργίας: 0 - 40 °C
- Λειτουργεί με μπαταρίες 2x CR2032 (συμπεριλαμβάνονται)
- Τάση εισόδου: 6 VDC
- Χρώμα: Λευκό

close
loading...