Καλάθι
αγορών
(0)
Αγαπημένα
Παραγγελίες
Backorder

e-RMAnew product
last stock
sun xml

ΔΙΚΤΥΑΚΑ / SMART HOME » HOMEPLUG / POWERLINE

zoom image

zoom image zoom image zoom image
zoom image zoom image zoom image
- Ονομασία
:
DEVOLO Magic 2 LAN 1-1-2
- Κωδικός
:
235-0008
- Ean Code
:
4250059682672
- Κατασκευαστής
:
DEVOLO
- Εγγύηση
:
3 χρόνια
DEVOLO

DEVOLO Magic 2 LAN.

devolo Magic: Ζήστε σήμερα στον κόσμο του αύριο!

Καλώς ήρθατε στον φανταστικό κόσμο του devolo Magic. Εδώ η μαγεία μπαίνει πραγματικά στο παιχνίδι, αφού το devolo Magic μεταμορφώνει το σπίτι σας στο λεπτό σε φουτουριστικό ναό της τεχνολογίας, που είναι έτοιμος να υποδεχτεί το αύριο από σήμερα. Προσφέρει αισθητά περισσότερες δυνατότητες: μεγαλύτερη ταχύτητα, περισσότερη σταθερότητα, μεγαλύτερη εμβέλεια, περισσότερη ψυχαγωγία στο διαδίκτυο. Με το devolo Magic όλα γίνονται ως δια μαγείας: Η εγκατάσταση των προϊόντων είναι εξαιρετικά εύκολη. Η τεχνολογία εντυπωσιακά πρωτοποριακή. Η απόδοση απίστευτα ισχυρή και η εμπειρία πολυμέσων τόσο ονειρεμένα φανταστική. Streaming σε UHD ή 8K, Gaming online ή στο Cloud και αυτό παντού στο σπίτι, χωρίς περιορισμούς. Με το devolo Magic όλα είναι εφικτά - οι τάσεις του σήμερα αλλά και οι καινοτομίες του αύριο. Σας φαίνεται μαγικό και ονειρεμένο; Είναι - και για αυτό το ονομάσαμε devolo Magic.
Με την έξυπνη τεχνολογία Powerline για ισχυρή σύνδεση σε κάθε δωμάτιο.

- Streaming, Gaming, Home-Office, Virtual Reality. Online, στο Cloud, στο δίκτυο - από φορητό υπολογιστή, Smart TV, κονσόλα ή άλλη συσκευή: Όλα είναι εφικτά, ακόμη και η μελλοντική τεχνολογία. Μαγικά εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα, όπως ποτέ πριν.
- Χάρη στην τεχνολογία Powerline έχετε αξιόπιστο και γρήγορο Internet σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας.
- Ταχύτητα Highspeed έως 2400 Mbit/s για ψηφιακή ελευθερία.
- Μία θύρα Gigabit LAN για σταθερές συσκευές, όπως Smart TV, κονσόλα ή υπολογιστή.
- Ενσωματωμένη πρίζα με παιδική ασφάλεια.
- Ισχυρή σύνδεση ακόμη και σε εξαιρετικά μεγάλες αποστάσεις έως και 500 μέτρα.
- Έξυπνο Plug & Play: Αφαιρέστε το από τη συσκευασία, συνδέστε το και ξεκινήστε αμέσως.
- Ρύθμιση, επέκταση, προσαρμογή, έλεγχος: η νέα, ευρηματική εφαρμογή της devolo για τον χειρισμό του προσαρμογέα devolo Magic. Διαθέσιμο για iOS και Android.
- Κορυφαία τεχνολογία από τη Γερμανία από τον παγκόσμιο ηγέτη της αγοράς στην τεχνολογία Powerline: Η devolo είναι αφοσιωμένη από το 2002 στη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων για εκατομμύρια ικανοποιημένους πελάτες σε όλη την Ευρώπη. Έχει λάβει περισσότερα από 300 βραβεία.
- Συμβατότητα με όλα τα ρούτερ, τους προσαρμογείς devolo Magic και με προϊόντα πιστοποιημένα από τη HomeGrid Forum. Οι προσαρμογείς dLAN® Powerline και άλλα προϊόντα HomePlug AV δεν υποστηρίζονται.
- Η παράλληλη χρήση διαφορετικών τεχνολογιών μπορεί να επιβραδύνει την απόδοση του δικτύου. Καλύτερα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν μόνο με ένα δίκτυο συσκευών magic.
- Τρία χρόνια εγγύηση.

Packaging:
- Streaming, Gaming, Home-Office - τόσο μαγικά όσο ποτέ πριν.
- INTERNET ΠΑΝΤΟΥ! Internet με ταχύτητες έως 2400 Mbit/s.
- Αόρατες δυνάμεις: Η πρωτοποριακή τεχνολογία Powerline σας συνδέει στο δίκτυο με τη μεγαλύτερη ταχύτητα και αξιοπιστία - για να απολαμβάνετε κορυφαία ποιότητα πολυμέσων.
- Ξεπερνά κάθε φαντασία: Σερφάρισμα στο Internet με ταχύτητα έως 2400 Mbit/s! Streaming, Gaming, Home-Office - απίστευτα εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα, όπως ποτέ πριν.
- Όλα συνδέονται: Συνδέστε τις σταθερές συσκευές σας, όπως Smart TV, κονσόλα ή σταθερό υπολογιστή στη θύρα Gigabit LAN.
- Τα έχει όλα: Χάρη την ενσωματωμένη πρίζα με παιδική ασφάλεια, δεν πάει χαμένη καμία ηλεκτρική σύνδεση.
- Ιδανικό για μεγάλες αποστάσεις: Γεφυρώνει εξαιρετικά μεγάλες αποστάσεις και σας εξασφαλίζει πάντα ισχυρή σύνδεση, ακόμη και έως 500 μέτρα. Από την αποθήκη, μέχρι τη σοφίτα και το γκαράζ: παντού στο σπίτι σας.

- (Μονό:) Ιδανικό για την επέκταση του δικτύου devolo Magic που ήδη έχετε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε συνδυασμό με τουλάχιστον άλλον έναν προσαρμογέα devolo Magic.
- (Starter Kit:) Η αρχή της τέλειας σύνδεσης: Δημιουργήστε το δίκτυό σας με την τεχνολογία Powerline της devolo με το κιτ έναρξης. Φυσικά με δυνατότητα επέκτασης ανά πάσα στιγμή και με άλλους προσαρμογείς devolo Magic.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

- 2x αντάπτορα devolo MAGIC 2 LAN
- 2x καλώδια Ethernet (2m)
- 1x Εγχειρίδιο οδηγιών

Datasheet προϊόντοςlink
Διαδικασία Service προϊόντων devolo link

Σχετικά είδη

PowerLine Gigabit AV2 1000 HD Passthrough Starter Kit Το PowerLine ...

PowerLine Gigabit AV2 1000 HD Starter Kit. Το PowerLine D-Link DHP-601 ...

DEVOLO Magic 1 LAN Starter Kit. Αξιόπιστο οικιακό δίκτυο μέσω ...

DEVOLO Magic 1 WiFi 2-1-1. devolo Magic 1 WiFi - Αξιόπιστο Mesh WiFi με ...

close
loading...