Καλάθι
αγορών
(0)
Αγαπημένα
Παραγγελίες
Backorder

e-RMA
new product
last stock
sun xml
image

ΔΙΚΤΥΑΚΑ » ACCESS POINTS / ROUTERS

zoom image

zoom image zoom image zoom image
zoom image zoom image
- Ονομασία
:
D-LINK DIR-2660
- Κωδικός
:
215-0191
- Ean Code
:
790069443701
- Κατασκευαστής
:
D-LINK
- Εγγύηση
:
2 χρόνια
D-LINK

EXO AC2600 Smart Mesh WiFi Router.

Με έναν ισχυρό dual-core επεξεργαστή, το Wi-Fi EXO AC2600 Smart Mesh router διαθέτει αρκετή επεξεργαστική ισχύ για να χειριστεί οποιαδήποτε εργασία. Υποστηρίζει την τελευταία τεχνολογία Wi-Fi και συνδυασμένες ταχύτητες Wi-Fi έως και 2.533Mbps. Χάρη στην τεχνολογία MU-MIMO επιτρέπει σε πολλές συσκευές να έχουν σήμα Wi-Fi με υψηλό εύρος ζώνης ταυτόχρονα, διανέμοντας τα δεδομένα πιο αποτελεσματικά. Είναι ένας ισχυρός, έξυπνος οικιακός δρομολογητής με ενσωματωμένη προστασία McAfee για κάθε συσκευή του δικτύου σας. Υπερφορτώνει το mesh δίκτυό σας με την τεχνολογία Wi-Fi Mesh της D-Link, ώστε να μπορείτε να αναπτύξετε το δίκτυό σας με την προσθήκη συμβατών Wi-Fi extender. Επίσης, είναι συμβατό με το Amazon Alexa και το Google Assistant, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε το δίκτυό σας με φωνητικές εντολές.

Προστασία δικτύου με McAfee PROTECTION
Με την πλατφόρμα McAfee Secure Home, το DIR-2660 προστατεύει αυτόματα κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο δίκτυό σας από την πρόσβαση σε κακόβουλες τοποθεσίες και αποκλείει ύποπτες συνδέσεις. Κράτησε τα παιδιά σου ασφαλή όταν είναι online χάρη στον ολοκληρωμένο γονικό έλεγχο που αποκλείει την πρόσβαση σε ορισμένες κατηγορίες περιεχομένου. Όταν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι, μπορείτε επίσης να αποσυνδέσετε αυτόματα ορισμένες συσκευές καθώς και να μην επιτρέψετε σε νέες συσκευές να συνδεθούν στο δίκτυό σας. Επιπλέον, το DIR-2660 διαθέτει 2ετή συνδρομή McAfee LiveSafe, η οποία σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε λογισμικό προστασίας από ιούς σε απεριόριστο αριθμό υπολογιστών, tablet και smartphone για 2 χρόνια.

Δημιουργήστε ένα δίκτυο Mesh WI-FI
Το Wi-Fi Mesh της D-Link είναι μια κλιμακούμενη λύση που σας επιτρέπει να αυξήσετε εύκολα την κάλυψη του οικιακού σας Wi-Fi. Επεκτείνετε την κάλυψη, προσθέτοντας συμβατά Wi-Fi extenders για να δημιουργήσετε ένα δίκτυο Wi-Fi που σας επιτρέπει να μετακινείστε χωρίς αποσυνδέσεις.

Πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία features!
Το DIR-2660 ελέγχει αυτόματα καθημερινά για ενημερώσεις για να βεβαιωθεί ότι η συσκευή έχει πάντα τις πιο πρόσφατες λειτουργίες και το πιο ασφαλές firmware. Αν εντοπίσει διαθέσιμο update, θα εγκαταστήσει την ενημέρωση σιωπηλά στο παρασκήνιο. Επίσης, σε περίπτωση αποτυχίας κατά την ενημέρωση του firmware, ο δρομολογητής θα αποθηκεύσει μια backup system image στη μνήμη πριν συνεχίσει με την ενημέρωση.

Εύκολη ρύθμιση και διαχείριση
Η κοινή χρήση της σύνδεσης στο Internet δεν χρειάζεται να είναι μια πολύπλοκη διαδικασία. Απλώς κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή D-Link Wi-Fi για την mobile συσκευή σας και ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα στην οθόνη για να ρυθμίσετε το DIR-2660 σας. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης για να αποκτήσετε πρόσβαση στον οδηγό εγκατάστασης και να διαχειριστείτε το δρομολογητή σας.

Ασφάλεια εκεί που τι χρειάζεστε περισσότερο.
Διατηρήστε το έξυπνο σπίτι σας ασφαλές, έχοντας την βραβευμένη προστασία McAfee προεγκατεστημένη στο δρομολογητή σας. Ζήστε τις καινούργιες ασύρματες ταχύτητες της τεχνολογίας Wave 2, με την αποδοτικότητα της διπλής ζώνης και της MU-MIMO, προσαρμοσιμος γονικος ελεγχος, συμβατότητα με φωνητικούς βοηθούς, και στιβαρή προστασία McAfee για να κρατάτε το έξυπνο σπίτι σας ένα βήμα μπροστά από τα "κακά παιδιά".

Υποστήριξη φωνητικού ελέγχου
Ένα έξυπνο σπίτι απαιτεί έναν έξυπνο δρομολογητή στον πυρήνα του. Δώστε τις φωνητικές εντολές του δρομολογητή σας μέσω της Alexa ή του Βοηθού Google, λάβετε άμεσες ειδοποιήσεις ήχου σχετικά με ενημερώσεις δικτύου, ελέγξτε την κατάσταση ασφαλείας οποιασδήποτε συσκευής και πολλά άλλα.
Με πλήρη συμβατότητα με τις συσκευές Amazon Alexa και Google Home, μπορείτε εύκολα να γνωρίζετε τα πάντα για το δίκτυό σας χωρίς καν να χρειάζεται να συνδεθείτε στο δρομολογητή σας.

Μια ισχυρή, απρόσκοπτη σύνδεση παντού.
Μεταφέρετε το Wi-Fi στις νεκρές ζώνες, πείτε αντίο στο buffering και μείνετε συνδεδεμένοι καθώς μετακινείστε από δωμάτιο σε δωμάτιο με απρόσκοπτη σύνδεση Wi-Fi.

Καλύτερες συνδέσεις, πιο έξυπνο σπίτι.
Το DIR-2660 χρησιμοποιεί τις ασύρματες ζώνες 2,4 GHz και 5 GHz ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας ταυτόχρονη τεχνολογία διπλής ζώνης και MU-MIMO, για να παρέχει αποτελεσματικά την καλύτερη ασύρματη ζώνη και ταχύτητες σε όλες τις φορητές και έξυπνες συσκευές σας.

Ενσύρματες θύρες Gigabit για ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων x10
Διαθέτοντας 4 θύρες Gigabit LAN, οι ταχύτητες για τις ενσύρματες συσκευές μπορούν να φτάσουν 10 φορές πιο γρήγορα από ότι με τις συμβατικές Fast Ethernet συνδέσεις. Το DIR-2660 έχει την "εξυπνάδα" ή την ικανότητα ή τα "προσόντα" και την ταχύτητα να χειριστεί ή να διαχειριστεί, όντας ο εγκέφαλος του έξυπνου σπιτιού σας.

Αξιοποιήστε στο έπακρο το οικιακό σας δίκτυο.
Μοιραστείτε φωτογραφίες, βίντεο και μουσική στο οικιακό σας Wi-Fi. Συνδέστε συσκευές όπως εκτυπωτές στη θύρα USB 2.0 στο πίσω μέρος του δρομολογητή και χρησιμοποιήστε τις υπερτάσεις της θύρας USB 3.0 στο μπροστινό μέρος για πρόσβαση σε χώρο αποθήκευσης USB, κάμερες ή άλλες συσκευές υψηλότερου εύρους ζώνης.

Επεξεργαστής διπλού πυρήνα υψηλής απόδοσης.
Το έξυπνο σπίτι σας απαιτεί έναν δρομολογητή που μπορεί να διατηρεί τα πράγματα ομαλά. Είτε όταν εκτελούνται πολλές εργασίες ταυτόχρονα είτε όταν υπάρχει η ανάγκη για διασφάλιση του απορρήτου κατά την περιήγησή σας, ο ενσωματωμένος επεξεργαστής διπλού πυρήνα διαθέτει άφθονη ισχύ για να εξασφαλίσει σταθερή απόδοση.

Προσθέστε μια συσκευή χωρίς ταλαιπωρία.
Συνδέστε συσκευές Wi-Fi πατώντας απλώς το κουμπί ασφαλούς WPS στη συσκευή και στο δρομολογητή, για μια ρύθμιση που διαρκεί δευτερόλεπτα.

Στοιχεία ελέγχου ποιότητας υπηρεσίας (QoS).
Ορίστε όρια στους τύπους επισκεψιμότητας για συγκεκριμένες συσκευές για να διατηρήσετε τα παιχνίδια σας χωρίς καθυστέρηση, ροές βίντεο χωρίς buffering και λήψεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ανακαλύψτε την πραγματική ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο με ένα ενσωματωμένο Speedtest κατευθείαν από το δρομολογητή.

Χαρακτηριστικά

Συνδεσιμότητα:
- Dual band Wi-Fi με συνδυασμένη ταχύτητα μέχρι 2.533 Mbps
- Η τεχνολογία MU-MIMO βελτιστοποιεί την ταχύτητα Wi-Fi και την αποδοτικότητα
- Χάρη στο Wi-Fi Mesh Ready, μπορεί να δημιουργηθεί ένα seamless δίκτυο Wi-Fi προσθέτοντας ένα συμβατό extender

Προστασία McAfree
- Περιλαμβάνει την πενταετή συνδρομή της McAfee Secure Home Platform, η οποία προστατεύει αυτόματα κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο δίκτυό σας, καθώς και διατηρεί την ασφάλεια των παιδιών σας όταν είναι online χάρη στον ολοκληρωμένο γονικό έλεγχο
- Περιλαμβάνει 2ετή συνδρομή McAfee LiveSafe που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε λογισμικό προστασίας από ιούς σε απεριόριστο αριθμό υπολογιστών, tablet και smartphone για 2 χρόνια

Έλεγχος με χρήση φωνητικών εντολών
- Συμβατό με το Amazon Alexa και το Google Assistant, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε το δίκτυό σας με φωνητικές εντολές

SPEEDTEST powered
- Ανακαλύψτε την πραγματική ταχύτητα του Internet σας, κατευθείαν από το δρομολογητή

Τεχνικές προδιαγραφές
Διεπαφές συσκευών
- IEEE 802.11 ac/n/g/b/a wireless LAN
- 1x θύρα Gigabit Ethernet WAN 10/100/1000 Mbps
- 4x θύρες Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 Mbps
- 1 θύρα SuperSpeed USB 3.0
- 1 θύρα USB 2.0

LEDs
- Τροφοδοσία
- Internet
- USB 3.0
- 2.4GHz WLAN
- 5GHz WLAN
- USB 2.0

Τύπος κεραίας
- Τέσσερις εξωτερικές κεραίες

Ρυθμός δεδομένων Wi-Fi:
-2.4 GHz έως 800 Mbps
- 5GHz έως 1,733 Mbps

Πρότυπα:
- IEEE 802.11ac
- IEEE 802.11n
- IEEE 802.11g
- IEEE 802.3ab
- IEEE 802.1q
- IEEE 802.11b
- IEEE 802.11a
- IEEE 802.3u
- IEEE 802.1p

Ελάχιστες απαιτήσεις;
- Internet Explorer 10, Firefox 28.0, Chrome 28.0, Safari 6.0, ή άλλος javascript περιηγητής
- Windows 10/8.1/8/7/Vista or MAC OS X 10.6 or higher
- Network Interface Card
- Καλώδιο ή DSL Modem ή άλλο εξοπλισμό παροχέα υπηρεσιών Διαδικτύου με θύρα Ethernet

Λειτουργικότητα
Ασφάλεια:
- WPA / WPA2 (Wi-Fi Protected Access) - Personal
- WPS (Wi-Fi Protected Setup)

Προηγμένες λειτουργίες:
- Προστασία McAfee
- D-Link Wi-Fi Mesh
- Φωνητικός έλεγχος Amazon Alexa/Google Assistant
- Web setup wizard
- QoS (Quality of Service)
- Υποστήριξη Multicast
- DMZ (De-militarized Zone)
- Firewall - Network Address Translation (NAT)
- Guest Zone
- IPv6-Ready
- D-Link Wi-Fi App

Φυσικά χαρακτηριστικά
- Διαστάσεις: 222.92 x 176.58 x 65 mm
- Βάρος: 610 g
- Ισχύς: Εισόδου: 100 έως 240 VAC, 50/60 Hz, Εξόδου: 12V, 2.5A
- Θερμοκρασία: Λειτουργία: 0 έως 40°C (32 έως 104°F), Αποθήκευση: -20 έως 65°C (-4 έως 149°F)
- Υγρασία: Λειτουργία: 10% έως 90% χωρίς συμπύκνωση, Αποθήκευση: 5% έως 95% χωρίς συμπύκνωση
- Πιστοποιήσεις: FCC, IC, CE


Datasheet προϊόντοςlink

Σχετικά είδη

Wireless AC1750 Wave 2 DualBand Access Point PoE εσωτερικού χώρου, στα 2,4 ...

Wireless AC1200 Wave 2 DualBand Access Point PoE εσωτερικού χώρου, στα 2,4 ...

EXO AX AX1500 Wi-Fi 6 Router. Το μέλλον είναι ασταμάτητο, το Wi-Fi σας ...

Wireless AC1200 MU-MIMO Dual-Band Router. Το DIR-842 Wireless AC1200 ...

DEVOLO Access Point One. Το ισχυρό LAN συναντά το γρήγορο ...

close
loading...