Καλάθι
αγορών
(0)
Αγαπημένα
Παραγγελίες
Backorder

e-RMA
new product
last stock
sun xml
image

ΔΙΚΤΥΑΚΑ » ACCESS POINTS / ROUTERS

zoom image

zoom image zoom image zoom image
zoom image zoom image zoom image
zoom image
- Ονομασία
:
D-LINK DAP-2695
- Κωδικός
:
215-0171
- Ean Code
:
790069397813
- Κατασκευαστής
:
D-LINK
- Εγγύηση
:
2 χρόνια
D-LINK

Wireless AC1750 Access Point PoE εσωτερικού χώρου, στα 2.4 GHz αλλά και στα 5GHz με Central Wifi Manager (compatible with Nuclias Connect).

Το DAP-2695 Wireless AC1750 PoE είναι ένα dual band (2.4GHz & 5GHz) access point εσωτερικού χώρου με υποστήριξη PoE. Eίναι η ιδανική λύση για την επέκταση της κάλυψης και την αύξηση της ισχύς κάθε ασύρματου δικτύου. Προσφέρει σύνδεση σε δίκτυα τα οποία δεν μπορούν να ενωθούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας καλώδια. Οι πολλοί τρόποι λειτουργίας, τα εργαλεία διαχείρισης του δικτύου και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας παρέχουν στους διαχειριστές του δικτύου ένα ευρύ φάσμα επιλογών, επιτρέποντας παράλληλα αυξημένη συνδεσιμότητα σε όλες τις ασύρματες συσκευές δικτύου.

Βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος :

Απολαύστε υψηλής απόδοσης ασύρματη συνδεσιμότητα.
Αξιοποιήστε τη δύναμη του προτύπου AC, απολαμβάνοντας ασύρματες ταχύτητες έως 1300Mbps για τη ζώνη 5Ghz και μέχρι 450Mbps για τη ζώνη 2.4Ghz. Είναι η ιδανική λύση για επαγγελματικές εφαρμογές.

Βελτιωμένη απόδοση dual-band
Η διπλή ζώνη συχνοτήτων (2.4GHz & 5GHz) εξισορροπεί το φορτίο δικτύου με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει ταχύτερη και πιο σταθερή ασύρματη σύνδεση. Το DAP-2695 παρέχει έως και 4 φορές* την απόδοση του Wireless N υποστηρίζοντας ταυτόχρονη λειτουργία dual band

Ευέλικτη λειτουργία:
Το DAP-2695 είναι ένα ισχυρό access point, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για να αντέχει τα πλέον απαιτητικά περιβάλλοντα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε και σχεδόν σε οποιοδήποτε χώρο που απαιτεί μια ισχυρή ασύρματη λύση. Πλήρως διαμορφώσιμο για να χρησιμοποιηθεί ως ένα σημείο πρόσβασης (Access Point), ως ένα ασύρματο σύστημα διανομής με σημείο πρόσβασης (WDS with AP), ως γέφυρα (WDS bridge) ή ως Wireless client.

Πλήρης Ασφάλεια δεδομένων:
Περιλαμβάνει βιομηχανικό πρότυπο ασύρματης κρυπτογράφησης, παράλληλα με τη στήριξη πολλών SSID και VLANs, επιτρέποντας τον πλήρη έλεγχο της πρόσβασης στο δίκτυο. Υποστηρίζει έως και 16 SSID, 8 ανά ζώνη, συμπεριλαμβανομένης της απομόνωσης σταθμών.
Επίσης το DAP-2695 διαθέτει μια λειτουργία ασύρματου χρονοπρογραμματισμού, η οποία απενεργοποιεί την ασύρματη λειτουργία όταν δεν είναι απαραίτητη, εξοικονομώντας ενέργεια και αυξάνοντας την ασφάλεια του δικτύου!

Εγκαταστήστε, διαχειριστείτε και ελέγξτε με το Central Wifi Manager:
- Το Central Wifi Manager της D-Link, είναι μια δωρεάν cloud εφαρμογή διαχείρισης ασύρματων Access Point, σχεδιασμένη για να δημιουργείτε και να ελέγχετε ασύρματα δίκτυα πολλαπλών θέσεων.
- Είτε είναι εγκατεστημένο σε έναν τοπικό υπολογιστή, είτε φιλοξενείται στο cloud, ενσωματώνεται σε οποιοδήποτε δίκτυο και σε οποιαδήποτε επιχείρηση.
- Διαχειριστείτε έως και 1000 Aceess Points από ένα κεντρικό σημείο, ασχέτως τοποθεσίας.
- Έχει δημιουργηθεί για επιχειρήσεις και διαθέτει επαγγελματικά χαρακτηριστικά όπως την βελτιστοποίηση εύρους ζώνης, την δημιουργία captive portal και την βελτιστοποίηση συχνοτήτων, για να ικανοποιεί οποιαδήποτε εταιρική ανάγκη.
- Διαχειριστείτε τα ασύρματα δίκτυά σας, απ' οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή μέσω ενός web browser, μέσω υπολογιστή, tablet ή smartphone.
- Γλυτώστε χρόνο και κόπο, ενημερώνοντας και παραμετροποιώντας απομακρυσμένα τις συσκευές σας.
- Επιτηρήστε και ελέγξτε την πρόσβαση χρηστών στο δίκτυό σας, συμπεριλαμβανομένων και των επισκεπτών. Το απλό και προσαρμόσιμο Guest Portal παρέχει λειτουργία πιστοποίησης Hotspot, δίνοντας την δυνατότητα στο Central Wifi Manager να λειτουργεί ως ένας εξωτερικός portal server. Δημιουργήστε αποκλειστικούς λογαριασμούς χρηστών ή κουπόνια κωδικών για ασύρματη πρόσβαση, για να εμπορευματοποιήσετε την επένδυσή σας. Εκμεταλλευτείτε τα χαρακτηριστικά επαγγελματικής διαχείρισης ασύρματων δικτύων του Central Wifi Manager's, για να προσαρμόσετε το εύρος ζώνης.

Nuclias Connect
Το Nuclias Connect είναι ένα δωρεάν λογισμικό διαχείρισης απομακρυσμένου δικτύου που σχεδιάστηκε με γνώμονα την επεκτασιμότητα του δικτύου, την ιδιωτικότητα και την προσαρμογή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως πλατφόρμα διαχείρισης λογισμικού εντός του χώρου, είτε ως cloud solution που φιλοξενείται σε μια δημόσια υπηρεσία cloud.
Εγκαταστήστε το λογισμικό σε έναν τοπικό διακομιστή επιτόπου και διαχειριστείτε μέχρι 1.000 σημεία πρόσβασης (AP) ή προαιρετικά χρησιμοποιήστε τον αποκλειστικό Nuclias Connect Hub4, ο οποίος μπορεί να διαχειριστεί έως και 100 access points.
Μέσω software-based παρακολούθησης και απομακρυσμένης διαχείρισης όλων των ασύρματων AP στο δίκτυό σας, το Nuclias Connect προσφέρει τεράστια ευελιξία σε σύγκριση με τα παραδοσιακά συστήματα διαχείρισης.
Η διαμόρφωση μπορεί να πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως. Το λογισμικό διαχείρισης είναι προσαρμόσιμο. Επιπλέον, οι διαχειριστές μπορούν να παρέχουν και να διαχειρίζονται μια ποικιλία κατανεμημένων αναπτύξεων, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής διαχείρισης των ρυθμίσεων και των λογαριασμών διαχειριστή με συγκεκριμένο τρόπο για κάθε ανάπτυξη.
Το Nuclias Connect σας προσφέρει την οικονομική και τεχνική ευελιξία για να επεκτείνετε ένα μικρό δίκτυο σε ένα μεγαλύτερο (έως 1.000 AP), διατηρώντας ταυτόχρονα ένα ισχυρό και κεντρικό σύστημα διαχείρισης.
Δείτε αναλυτικά στο ακόλουθο link: https://www.nuclias.com/

Τεχνικές προδιαγραφές :

Συνδέσεις δικτύου συσκευής :
- 802.11a/b/g/n/ac wireless
- 2 Gigabit LAN port (η μία θύρα υποστηρίζει 802.3at PoE)

- Πρότυπα : IEEE 802.11a/b/g/n/ac, IEEE 802.3u/ab/af
- Διαχείριση δικτύου : Telnet , Secure (SSH) Telnet, HTTP, Secure HTTP (HTTPS), SNMP, Traffic control, D-View module - private MIB, Nuclias Connect Software, Nuclias Connect Hub
- Ασφάλεια δικτύου: Κρυπτογράφηση WPA-Personal, WPA-Enterprise, WPA2-Personal, WPA2-Enterprise, WEP 64/128-bit encryption, SSID broadcast disable, MAC address access control, Network Access Protection (NAP), Internal RADIUS server
- SSID / VLAN: Υποστήριξη για έως και 16 SSIDs / VLANs, 8 ανά μπάντα (2.4GHz & 5GHz)
- Advanced Wireless Features: Band steering, L2 roaming, Bandwidth optimization, Airtime fairness
Διαχείρηση WLAN:
Maximum APs per Installation: 1,000 (large scale installations), 100(small scale installations)
WLAN Management Features: AP grouping, Multi-tenancy, Visualized topology, NAT pass-through, Setup wizard, AP discovery (layer 2 and layer 3), Report system

Εύρος ασύρματης συχνότητας :
- 2.4 GHz band: 2.4 GHz to 2.4835 GHz,
- 5 GHz band: 5.15 to 5.35 GHz, 5.47 to 5.85 GHz

- Τρόποι λειτουργίας: Access Point, Wireless Distribution System (WDS), WDS with AP, Wireless Client

Κεραίες :
- 3 εσωτερικές των 4 dBi για τα 2.4 GHz
- 3 εσωτερικές των 6 dBi για τα 5 GHz
- Μέγιστη ισχύς εξόδου εκπομπής : 26 dBm στα 2.4GHz, 26.5 dBm στα 5GHz
- Ενδεικτικές λυχνίες LED: Τροφοσοδία, LAN, 2.4GHz wireless, 5GHz wireless
- Τάση λειτουργίας: PoE+ (802.3at), 48VDC +/- 10% (ο μετασχηματιστής δεν συμπεριλαμβάνεται)
- Θερμοκρασία: Λειτουργίας: 0 έως 40 ° C, - Αποθήκευσης: -20 έως 65 ° C
- Υγρασία: Λειτουργίας: 10% έως 90% χωρίς συμπύκνωση, Αποθήκευσης: 5% έως 95% χωρίς συμπύκνωση
- Πιστοποιήσεις : FCC, IC, CE, UL, Wi-Fi Certified
- Βάρος : 1140γρ. (συμπεριλ. των κεραιών)
- Διαστάσεις : 190mm x 36.5mm x 198.8mm


Datasheet προϊόντοςlink


Διαδικασία Service προϊόντων D-Link link

Σχετικά είδη

Δικτυακή συσκευή 4 σε 1, Router, Access Point, Range Extender & WISP. ...

Wireless AC1750 Wave 2 DualBand Access Point PoE εσωτερικού χώρου, στα 2,4 ...

close
loading...