Καλάθι
αγορών
(0)
Αγαπημένα
Παραγγελίες
Backorder

e-RMAΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
new product
last stock
sun xml

ΔΙΚΤΥΑΚΑ / SMART HOME » ACCESS POINTS / ROUTERS

zoom image

zoom image zoom image zoom image
zoom image zoom image zoom image
zoom image zoom image zoom image
zoom image zoom image
- Ονομασία
:
EDIMAX WAP-1200
- Κωδικός
:
195-0076
- Ean Code
:
4717964700520
- Κατασκευαστής
:
EDIMAX
- Εγγύηση
:
2 χρόνια
EDIMAX

Dual-Band Επιτοίχιο PoE Access Point 2x2 AC. Ιδανικό για SMB (μικρομεσαίες επιχειρήσεις).

- 802.11AC Dual-Band Υψηλής Ταχύτητας: IEEE 802.11ac ταυτόχρονη λειτουργία dual-band με ταχύτητα ασύρματης αναμετάδοσης έως και 12000Mbps.
- Εύκολη Εγκατάσταση: Επιτοίχιος σχεδιασμός, περιλαμβάνεται Kit εύκολης εγκατάστασης.
- Σχεδιασμένο για χρήση υψηλής έντασης: Υποστηρίζει ταυτόχρονα έως και 100 χρήστες, ιδανικό για σημεία μαζικής προσβασης στο διαδίκτυο και BYOD (Bring Your Own Device).
- Πολλαπλά SSID για την διαχείριση της ασφάλειας: Υποστηρίζει έως και 32 SSID (16 x 2.4GHz & 16 x 5GHz) ιδανικό για πολλαπλά τμήματα, ομάδες χρηστών, πελάτες ή επισκέπτες.
- Γρήγορη περιαγωγή: Ομαλή περιαγωγή μεταξύ των AP, χωρίς καθυστέρηση ή διακοπή, εξασφαλίζοντας κορυφαία απόδοση για βίντεο, ήχο και εφαρμογές συνεχούς ροής (streaming).
- Ευρεία Κάλυψη & Υψηλή Ευαισθησία: Ρυθμιζόμενη ισχύς εξόδου RF και υψηλής ευαισθησίας δέκτης για την ευρεία κάλυψη σε μεγάλους χώρους.
- Απρόσκοπτη συνδεσιμότητα: 1.5x μεγαλύτερη κάλυψη απ' ότι ένα τυπικό AP ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα για συσκευές Wi-Fi σε όλη την επιχείρηση.
- Power over Ethernet: Υποστηρίζονται τα πρωτόκολλα IEEE 802.3at PoE και IEEE 802.3af PSE out όπως και η τροφοδοσία μέσω αντάπτορα.
- Ενσωματωμένος RADIUS Server: Για τη διαχείριση έως και 256 λογαριασμών χρηστών.
- Εταιρικό περιβάλλον: Ιδανική επιλογή για εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων. Κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εμπορικών εφαρμογών, όπως γραφεία, ξενοδοχεία, αίθουσες συνεδριάσεων, σχολεία, πανεπιστήμια, θέρετρα, λιανικού εμπορίου και άλλα.
- Κεντρική Διοχείριση: Edimax Pro Network Management Suite (NMS), εύκολο στη χρήση web-based interface για κεντρική διαχείριση, υποστηρίζεται η αρχιτεκτονική σε σειρά των AP.

Περιεχόμενα συσκευασίας:
- WAP1200 Access Point
- 2 x κεραίες
- Μαγνητική βάση στήριξης x 2 & Βίδες
- CD
- Γρήγορος οδηγός εγκατάστασης
- Καλώδιο Ethernet
- Αντάπτορας τροφοδοσίας
- Περίγραμμα για την εγκατάσταση της βάσης στήριξης

Premium Λύση για υπερυψηλές ταχύτητες AC1200 Το WAP1200 είναι μία premium ασύρματη λύση, σχεδιασμένη για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που απαιτούν κορυφαία δικτυακή απόδοση. Το προϊόν διαθέτει την τελευταία 2x2 τεχνολογία 802.11ac IEEE για ταυτόχρονες dual-band ασύρματες ταχύτητες έως και 1200Mbps. Η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο, βιομηχανικής ποιότητας κατασκευή, ενώ είναι φιλική προς το χρήστη μέσω ενός εκτεταμένου συνόλου λειτουργιών. Ιδανικό για τις επιχειρήσεις που απαιτούν ασφάλεια, ευελιξία και ταχύτητα - η σειρά Pro της Edimax διαθέτει ένα ευρύ φάσμα λύσεων από γραφεία μέχρι σχολεία, πανεπιστήμια, ξενοδοχεία και νοσοκομεία. Μπορούν να ρυθμιστούν πολλαπλά SSID για διαφορετικά τμήματα ή ομάδες χρηστών, ενώ ο ενσωματωμένος διακομιστής RADIUS παρέχει πρόσθετη επαλήθευση σε μια επεκτάσιμη αρχιτεκτονική σε σειρά AP για την κεντρική διαχείριση πολλαπλών σημείων πρόσβασης. Υψηλής έντασης δυνατότηες για μέχρι 100 ταυτόχρονους χρήστες ιδανικό για BYOD χώρους ή άλλα περιβάλλοντα με μεγάλο όγκο χρηστών και ασύρματων συσκευών. Η λειτουργία Power over Ethernet (PoE) και μια web-based interface διαχείριση παρέχουν ευελιξία εγκατάστασης και εκτεταμένες επιλογές διαχείρισης για τα διάφορα εταιρικά τμήματα MIS και τους διαχειριστές του δικτύου. Όταν η απόδοση και η ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας για την επιχείρησή σας, τότε θα χρειαστείτε και προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για τον σκοπό αυτό. Το Edimax Pro series έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει την επιχείρησή σας και να σας παρέχει τη συνδεσιμότητα που θα χρειαστείτε κάθε μέρα, με εγγυημένη την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, το WAP1200 προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασύρματης απόδοσης στην αγορά σήμερα. Υψηλής απόδοσης σχεδιασμός για ταχύτητες έως και 1200Mbps Dual Band 11ac Μοναδικής ασύρματης τεχνολογίας IEEE 802.11ac η οποία προσφέρει Giga-fast WiFi ταχύτητες που απαιτούνται πλέον σε ένα σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον. Η ταυτόχρονη 2.4GHz και 5GHz κάλυψη dual-band προσφέρει τη μέ

Σχετικά είδη

Wireless AC1200 MU-MIMO Dual-Band Router. Το DIR-842V2 Wireless AC1200 ...

EAGLE PRO AI AX1500 Smart Router. Enjoy next gen Wi-Fi 6, with AI ...

close
loading...