Καλάθι
αγορών
(0)
Αγαπημένα
Παραγγελίες
Backorder

e-RMA
new product
last stock
sun xml
image25/10 έχει οριστεί Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού.

image

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί τη συχνότερη αιτία θανάτου των γυναικών στο δυτικό πολιτισμό. Υπολογίζεται ότι 1 στις 8 γυναίκες θα διαγνωστεί με καρκίνο μαστού σε κάποια φάση της ζωής της. Στην Ελλάδα η συχνότητά του έχει αυξηθεί επίσης σημαντικά και υπολογίζεται σε 4.500 νέες περιπτώσεις ετησίως. Η γνώση είναι το πρώτο βήμα. Η πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του μαστού μπορεί να προσφέρει τη δυνατότητα πιο εύκολης θεραπείας και σε πολλές περιπτώσεις να φέρει την πλήρη ίαση.


Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής" Ν. Θεσσαλονίκης στηρίζει τις γυναίκες που νοσούν μέσα από ένα οργανωμένο πρόγραμμα ψυχοκοινωνικής στήριξης και επίσης πραγματοποιεί πολλά προγράμματα πρόληψης με στόχο να φτάσει σε κάθε γυναίκα το μήνυμα της απομυθοποίησης του καρκίνου του μαστού και της ενσωμάτωσης του τακτικού ελέγχου στην καθημερινότητά της που μπορεί να της σώσει τη ζωή.


Η Sun, με την δική σας σημαντική συμβολή, θα διαθέσει μέρος των πωλήσεων της Παρασκευής 25/10/2013, στο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής" Ν. Θεσσαλονίκης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σύλλογο "Άλμα Ζωής" Ν. Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ.
image
close
loading...