Καλάθι
αγορών
(0)
Αγαπημένα
Παραγγελίες
Backorder

e-RMAnew product
last stock
sun xml
image


Η SUN A.E. προχωράει σε 2 σημαντικές και ουσιαστικές αναβαθμίσεις, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, εστιάζοντας στην δυναμική της νέας εποχής.

1. Από την Παρασκευή 28/9, θα λειτουργεί το αναβαθμισμένο site μας: πιο απλό, πιο εύκολο, πιο αναλυτικό, πιο σύγχρονο, πιο «λογικό», πιο γρήγορο, πιο ταξινομημένο και πιο δομημένο για μία ευχάριστη, άνετη, πιο γρήγορη και πιο εύκολη πλοήγηση για τις αγορές σας.

2. Από την Παρασκευή 28/9, θα βρίσκετε το αναβαθμισμένο site μας και στο www.sun.gr. Η διεύθυνση www.sunelectronics.gr θα συνεχίσει να λειτουργεί και να είναι διαθέσιμη επίσης με το αναβαθμισμένο μας site.

3. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το site μας στην παλιά του μορφή (όπως δηλαδή το γνωρίζετε ως τώρα) θα το βρίσκετε στην διεύθυνση www.old.sunelectronics.gr

Θα λάβετε σύντομα και ένα ενημερωτικό email, στο οποίο θα υπάρχουν οδηγίες για τις λειτουργίες του αναβαθμισμένου μας site

Η νέα μας διεύθυνση και το αναβαθμισμένο μας site, έγιναν με γνώμονα την δική σας ευκολία και καλύτερη εξυπηρέτηση. Αν έχετε οποιοδήποτε σχόλιο ή/και παρατήρησεις, θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε την γνώμη σας στο dgagas@sunelectronics.gr.

Θα συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των συνεργατών μας, φροντίζοντας πάντοτε να κάνουμε βήματα εμπρός σε όλους τους τομείς, γιατί γνώμονάς μας είναι η συνεχής βελτίωση της συνεργασία μας μαζί σας!

Με εκτίμηση,
Sun A.E.
image
close
loading...