Καλάθι
αγορών
(0)
Αγαπημένα
Παραγγελίες
Backorder

e-RMAΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΜΗΝΑ
image

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ / ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ » ΚΟΥΤΙΑ (CASES)- Ονομασία
:
DEEPCOOL EARLKASE RGB
- Κωδικός
:
199-0117
- Ean Code
:
6933412713388
- Κατασκευαστής
:
DEEPCOOL
- Εγγύηση
:
3 χρόνια
- Τμχ./κιβώτιο
:
1

Κουτί DEEPCOOL EARLKASE RGB, για μητρικές ATX, M-ATX και Mini-ITX.

Το EARLKASE RGB είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό και λειτουργικό κουτί, με υψηλή αισθητική και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως σύστημα RGB φωτισμού, με ειδικής επεξεργασίας scratch-resistant & anti-fingerprint front panel αλλά και εντυπωσιακό full size γυάλινο πλαϊνό παράθυρο. Είναι εδώ για να καλύψει τις ανάγκες ενός gamer με αυξημένες απαιτήσεις.

Όπως προϊδεάζει και το όνομά του, το EARLKASE RGB διαθέτει ένα expandable RGB σύστημα φωτισμού με μια προ-εγκατεστημένη ταινία LED, δύο συμπεριλαμβανομένων RGB headers για την σύνδεση επιπλέον Deepcool RGB προϊόντων, όπως π.χ. μία ψύκτρα GAMMAXX GT ή μια υδρόψυξη της σειράς Captain EX RGB και ένα πλήκτρο ρύθμισης του φωτισμού στο επάνω μέρος.

Το επάνω μέρος του κουτιού, διαθέτει εκτός του πλήκτρου ρύθμισης του φωτισμού, και μία θύρα USB 3.0, μία θύρα USB 2.0, όπως επίσης και είσοδο/έξοδο για μικρόφωνο/ακουστικά 3,5mm. Όλα τα πλήκτρα και οι θύρες του επάνω μέρους, είναι φωτιζόμενα, για εύκολη πρόσβαση στο σκοτάδι.
Διαθέτει επιπλέον μεγάλο άνοιγμα με μαγνητικό φίλτρο προστασίας από τη σκόνη, για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ψύξη, αφού υποστηρίζει την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος υδρόψυξης έως και 280mm (στο επάνω μέρος).

Το μπροστινό μέρος του κουτιού, διαθέτει πλήρως μεταλλικό, scratch-resistant & anti-fingerprint front panel, που προσθέτει πόντους στην εμφάνιση του με την σχεδίασή του και ταυτόχρονα εξασφαλίζει χώρο για σύστημα υδρόψυξης (120/240/140/280/360mm).

Για την αποτελεσματικότερη ψύξη του εσωτερικού του, έρχεται εξοπλισμένο με δύο προ-εγκατεστημένους ανεμιστήρες 120mm, έναν εισαγωγής και έναν εξαγωγής.

Το μεγάλο πλαϊνό παράθυρο είναι κατασκευασμένο από tempered glass και καθιστά το EARLKASE RGB, ένα κουτί ιδανικό για υψηλών προδιαγραφών και υψηλής αισθητικής συστήματα, που αξίζει να "επιδεικνύονται".

Σε εμφανές, από το πλαϊνό παράθυρο, σημείο και στο κάτω μέρος, υπάρχουν ειδικά αποσπώμενα πλαίσια για να τοποθετήσετε ως και 2 x 2,5" δίσκους SSD, εύκολα προσβάσιμους ανά πάσα στιγμή.

Το εσωτερικό του, διαθέτει άνετο χώρο στο πλαινό μέρος πίσω από την μητρική, καθώς και μεγάλα ανοίγματα στα κατάλληλα σημεία, ώστε η διαχείριση των καλωδίων να γίνεται πολύ εύκολα και αποτελεσματικά.

Το τροφοδοτικό τοποθετείται στο κάτω μέρος για αποτελεσματικότερη ψύξη και καλύτερη διαχείριση των καλωδίων, διαθέτει επιπλέον οπές στο κάτω μέρος αλλά και ποδαράκια που το ανυψώνουν για την βέλτιστη ψύξη του. Δίπλα από το τροφοδοτικό, υπάρχει κινητή θέση εγκατάστασης για 2 δίσκους 3,5'', ώστε να ρυθμίσετε εσείς τον χώρο ανάλογα με το μέγεθος του τροφοδοτικού σας.

Τέλος, στο εσωτερικό του μπορεί να φιλοξενήσει κάρτα γραφικών με μέγιστο μήκος έως και 300mm.

Προδιαγραφές κουτιού:
- Μητρική πλακέτα: ATX, M-ATX και Mini-ITX
- Υλικά κατασκευής: SGCC+PLASTIC (ABS) (Πάχος Panel: 0.7mm)
- Διαστάσεις (LxWxH): 500 x 203.5 x 510.5 mm
- Καθαρό βάρος: 7.98kg
- Φωτισμός: 1 x ταινία RGB LED, μήκους 300mm
- 3.5" θέσεις: 2 εσωτερικές
- 2.5" θέσεις: 4 εσωτερικές
- I/O Panel: 1x USB3.0 / 1x USB2.0 / 1x Audio(HD) / 1x Mic / RGB Controller
- Θύρες επέκτασης: 7
- Ανεμιστήρες ψύξης:
Συμπεριλαμβάνονται: εμπρός : 1x120mm / πίσω: 1x120mm
Προαιρετικά εμπρός: 3x120mm ή 2x140mm, επάνω: 2x120 ή 2x140mm
- Τύπος τροφοδοτικού PSU: ATX PS2
- Συμβατότητα ψύκτρας: 165mm,
Προαιρετικά Υδρόψυξη: 120/240/140/280mm στο επάνω μέρος, 120mm στο πίσω μέρος, 120/240/360/140/280mm στο μπροστινό.
- Μέγιστο μέγεθος συμβατής κάρτας VGA: 300mm

Σχετικά είδη

Κουτί DEEPCOOL EARLKASE RGB WH, για μητρικές ATX, M-ATX και Mini-ITX. ...

Κουτί DEEPCOOL QUADSTELLAR, για μητρικές Ε-ATX, ATX, M-ATX και Mini-ITX: το ...

Κουτί DEEPCOOL D-SHIELD V2, για μητρικές ATX, M-ATX και Mini-ITX. Το ...

Κουτί DEEPCOOL NEW ARK 90, για μητρικές E-ATX, ATX, M-ATX, Mini-ITX, με ...

Κουτί DEEPCOOL MATREXX 55, για μητρικές E-ATX, ATX, M-ATX και Mini-ITX. ...

close
loading...